Tiivistelmä

Työharjoitteluyritys ja toimiala

Tein työharjoittelujaksoni Suomen Kuitulava Oy nimisessä yrityksessä joka valmistaa kierrätyskartonkisia kuormalavoja omassa tehtaassaan Haminassa.

Asiakkaina ovat jälleenmyyjät, yritykset ja tehtaat joilla on logistisia tarpeita. Asiakasyritykset sijaitsevat pääsääntöisesti etelä-suomessa. Osa asiakkaista on myös myös muualla euroopassa, tarkemmin Tallinassa ja Oslossa joissa tuotteita jälleenmyyjään logistiikan toimijoille.

Tehtävä yrityksessä

Tehtävänä oli päivittää yhtiön markkinoinnin työkalut digitaalisiksi, luoda uudet nettisivut kaksikielisenä (Fi/En), SEO-optimoituna sekä ottaa maksettuun mainoskäyttöön tietyt sosiaalisen median kanavat.

Työharjoittelu kesti n. viisi kuukautta ja vastasin yksin koko projektista ja sisällöntuotannosta. Sain toki apua strategiseen suunnitteluun myyntihenkilökunnalta, sillä tämä toimiala kun oli minulle ennestään tuntematon. Yhteinen tekeminen oli todella mieluisaa.

Tässä projektiraportissa kerron tehtäväni edistymisestä ja tuloksista. Kaaviot ja kuvat ovat sähköisessä muodossa sisällön mukana ja lähteet linkkeinä PDF- muodossa.